El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía

La iniciativa tindrà lloc los divendres 22 de septiembre a partir de las 18 horas i estarà amenitzada con un concierto del grupo Flashback

Este cap de setmana se celebra los 30 años del Mercat de Sagunt con diferentes iniciativas que dudan atraerán a la ciudad para compartir esta celebración especial.

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, ha donat les gràcies a tots els comerciants pel seu treball «donar-vos les gràcies a vosaltres que lluiteu dia a dia, que ens doneu la vostra proximitat, ens aproximeu el producte fresco i saludable a les nostres dietes, pels moment feliços i no tan feliços que hem viscut durant este temps».

Los dividendos 22 a partir de las 19 horas se posarà en marxa Mercatapa . Una iniciativa con un concierto en el grupo Flashback, animación y premisa; a més de comptar amb una ruta de la tapa por el Mercado de Sagunt. Una tapa y beguda tindran un precio de 3€.

D'altra banda, el 22 a las 18 horas es dura a terme el taller In Vino Veritas , de arqueogastronomía impartido por el experto Manuel Béjar. La entrada es gratuita.

Por parte seua, la presidenta de la Asociación Mercat Municipal de Sagunt, Cristina Navalón, ha fet una crida a la participación por parte de la ciutadania «Que la gent ens conega una miqueta més, a veure si s'anima a acostar-se al mercat, perquè amb este Mercatapa vindrà més gent jove. Fer una crida com que som ací, a ofrecer el nuestro producto de calidad i tot el que tenim».

Por último, el alcalde de Sagunt, Darío Monero, ha planteado en valor la importancia de este centro de comercio local: «Parlem de proximitat, sostenibilitat i quilòmetre zero. Parlem d'un servicei personalitzat i això fa que també incremente l'excel·lència del servicei que donem». Així mateix, el alcalde ha reflexionado sobre la sociedad actual, que «no funciona com funcionava». He detallado: «Les administracions comienzan a invertir en políticas contra la soledat no desitjada. Tenim centres com este que a parte de prestar un servicio com a tal también tenen aqueixa funció social que afig un extra a la ciutat».