El I Concurs de Fotografia del Facebook Tourist Info Sagunt i Port ja té guanyador

El delegat de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Ximo Catalán, i el director gerent de l'hotel NH de Port de Sagunt, José Vicente Conversa, han fet lliurament del guardó a Edu Vázquez

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Ximo Catalán, i el director gerent de l'hotel NH de Port de Sagunt, José Vicente Conversa, han fet lliurament del guardó del I Concurs de Fotografia del Facebook Tourist Info Sagunt i Port al seu guanyador, Edu Vázquez.
 
El delegat de Turisme, Ximo Catalán, ha destacat: “Amb aquests concursos aconseguim, d'una banda, dinamitzar el Facebook, en interactuar més amb els nostres seguidors i ampliar el seu nombre. De fet, en les setmanes de durada del concurs els seguidors del Facebook de Tourist Info Sagunt i Port s'han vist incrementats en més de 500 persones, la qual cosa demostra l'efectivitat d'aquest tipus d'iniciatives per a la difusió de les xarxes socials. D'altra banda, augmentem el nombre de fotografies que posseeix la delegació municipal i, finalment, promocionem les empreses turístiques de la ciutat, que són les que col·laboren en el concurs sense cost algun per a la delegació”. 
 


Foto guanyadora del concurs

L'acte de lliurament del premi, consistent en una nit d'hotel per a dues persones i un desdejuni romàntic en l'hotel NH de Port de Sagunt, s'ha celebrat en el mateix establiment, que és col·laborador d'aquest concurs.

A aquest primer concurs, la durada del qual ha sigut de tres setmanes, es van presentar trenta fotografies, en la seua majoria procedents de la Comunitat Valenciana, però també de Madrid i Portugal. Cal destacar que s'han emès un total de 728 vots i, entre les 10 fotos més votades, la mateixa eina Easypromos ha realitzat un sorteig aleatori i ha resultat guanyadora la imatge d'Edu Vázquez, que apareix de portada en el Facebook Tourist Info Sagunt i Port.

Aquesta iniciativa forma part dels concursos que es van a dur a terme després que el Facebook de la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt guanyara el primer premi de Tourist Info en les Jornades Social i Mitjana de la Diputació de València.