El grup local “Lithium” presentarà en el Casal Jove el seu primer treball “Nuevo Mundo”

La presentació serà el dissabte 17 de setembre a partir de les 19 hores i explicarà també amb l'actuació de “The Hardbites” com teloners
 
Dissabte que ve 17 de setembre, el jove grup local Lithium presentarà en directe en el Casal Jove de Port de Sagunt el seu primer treball, en un esdeveniment totalment gratuït i obert a tots els públics. Les actuacions començaran a les 19:00 hores amb la música de THE HARDBITES com teloners.

Banda Local amb futur

Lithium és un grup de metall alternatiu format per cinc joves del nostre municipi. Després de llançar la seua maqueta al desembre de 2013, es van submergir en la composició de varis dels temes que componen “plástico”. Durant aquesta etapa creativa van aprofitar per a tocar en diversos festivals i sales per a donar a conèixer el seu nom i el seu estil al públic. També ressenyar que Lithium és un dels grups que assaja en el Casal Jove.

Després de guanyar un concurs de la mà de Millenia Estudis aconsegueixen entrar en aquestes grans instal·lacions per a donar forma a les seues cançons en un projecte amb un resultat més madur, professional i directe. Fa tres mesos van traure a la llum el seu primer videoclip sota el nom de “Hacerte ver” en la plataforma Youtube mostrant un dels temes que compondran el disc com a avançament.

Per a poder oferir més informació sobre aquest esdeveniment i sobre la banda, aquesta realitzarà una roda de premsa que tindrà lloc en el Casal Jove de Port de Sagunt, C/ Vent de Marinada s/n, el pròxim dia 14 de setembre a les 19 hores.
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores