El grup de dramatització del Cronista Chabret posa en escena “Shailon i el barret màgic” en el Mario Monreal

Esta representació feta per i per al públic infantil forma part de la campanya “Teatre a l’Escola” i estarà oberta a tot el públic

 
El pròxim dijous 25 de maig a les 19.30 hores l'alumnat del grup de dramatització del col·legi Cronista Chabret interpretarà l'obra Shailon i el barret màgic en el Centre Cultural Mario Monreal. Els i les alumnes de 6é de primària posen en escena una obra en la qual es destaca la importància de la paraula enfront a altres tipus d'actituds violentes i com la força de la paraula pot detindre qualsevol tipus de conflicte.
 
Esta representació forma part de la campanya Teatre a l’Escola que amb l'IES Clot del Moro i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt han dut a terme durant dues setmanes en el Mario Monreal amb representacions de diverses obres de teatre fetes per i per al públic infantil dels col·legis del municipi. Esta campanya finalitza amb la posada en escena de l'obra del Cronista Chabret en una representació oberta a tot el públic i de forma gratuïta.
 


 
El mestre i responsable del taller de dramatització del Cronista Chabret, José María Ramírez, destaca la importància d'este tipus d'iniciatives que naixen des dels centres educatius i que estan orientades a treballar amb l'alumnat altres disciplines. Des de fa sis anys, este col·legi du a terme este projecte de centre en el segon i tercer cicle de primària en el qual l'alumnat no solament fa dramatització, sinó que també aprén a comunicar amb llenguatge no verbal o corporal. Este projecte conjunt ho conformen altres professionals del centre, que s'encarreguen de la preparació de les diferents obres, des del disseny del vestuari, fins a la preproducció musical, entre altres aspectes.
 
També agraeix a l'Ajuntament de Sagunt la seua implicació en esta campanya i espera seguir col·laborant conjuntament amb l'IES Clot del Moro per a poder dur-la a terme tots els anys.
 

 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores