El Gabinet de Promoció del Valencià presenta els llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2022

El divendres 20 d’octubre se entregaran els premis en el Centre Cultural Mario Monreal

El pròxim divendres 13 d’octubre es presentaran els llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2022, publicats per Onada Edicions. Es tracta de la novel·la El collons de gat! de l’escriptor tarragoní Àngel-Octavi Brunet, del poemari El crit de Susanna Lliberós, poeta i periodista, i de la peça teatral Galilea Glam, de la dramaturga i directora teatral Sílvia Navarro Perramon. Este event està organitzat pel Gabinet de Promoció del Valencià.

L’acte tindrà lloc en la sala oberta de la Via del Pòrtic de Sagunt, a les 19:30 hores. Com en altres ocasions, els autors signaran les seues obres en finalitzar les intervencions i seran regalades per l’Ajuntament. L’activitat estarà precedida per una visita lliure per a les persones assistents, que podran recórrer l’espai arqueològic de la Via del Pòrtic.

Este acte literari és un aperitiu abans de la important gala de lliurament dels premis Ciutat de Sagunt 2023, que tindrà lloc el divendres 20 d’octubre al Centre Cultural Mario Monreal.

La regidora de Normalització Lingüística, Patrícia Sánchez, ha declarat: «La vesprada del 13 d’octubre podrem passar una estona gaudint de la bona literatura feta en valencià. Coneixerem un poc més els guanyadors i guanyadores com a professionals de la matèria, i també les seues obres guardonades l’any passat en els Premis Literaris Ciutat de Sagunt. Aquests actes són molt importants per a continuar donant veu a la nostra llengua. Tenim una cultura i una literatura molt rica, gràcies a escriptors precedents que promogueren l’ús del valencià en totes les modalitats i defensaren la nostra llengua per tal que hui puguem continuar utilitzant-la i fent art».