El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà hui el Ple extraordinari en directe

El principal objectiu del Ple és debatre i aprovar els Pressupostos Generals de 2017

El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà en directe el Ple extraordinari d'avui, 12 de desembre. Els assumptes a debatre i aprobar, si escau, són el pressupost municipal per a 2017 i l'estratègia de desenvolupament urbà sostenible integral (EDUSI).
 
Les persones interessades a veure l'emissió en directe podran fer-ho a partir de les 17 hores en la web de l'Ajuntament de Sagunt (www.sagunto.es); en les xarxes socials del Gabinet de Comunicació, concretament en Facebook i Twitter; en una plataforma de streaming i en les pàgines web d'alguns mitjans de comunicació locals. Posteriorment, l'enllaç del vídeo es publicarà en les xarxes socials del Gabinet de Comunicació perquè els interessats puguen veure-ho i descarregar-ho.
 
L'enllaç directe a l'emissió és:
 
http://shares.enetres.net/live.php?source=CoreV1&v=D4CBF6C412E946168F7BDB97B93939090230
 
S'adjunta ordre del dia de la sessió:
 
1.- DICTAMEN ESTRATÈGIA DE DESENVOLUPAMENT URBÀ SOSTENIBLE INTEGRAL (EDUSI).
2.- DICTAMEN APROVACIÓ DEL PRESSUPOST MUNICIPAL PER A 2017.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores