El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà demà el Ple extraordinari en directe

L'únic punt que és tractarà serà la proposició de PP, IP i C’S sobre l'ocupació de la muntanya denominada Bonilles Fontanelles i altres per Lafarge Ciments, S.A.U.
 
El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà demà dimarts en directe el Ple extraordinari del 17 de gener. L'únic punt a tractar serà el referent a la proposició de PP, IP i C’S sobre l'ocupació de la muntanya denominada Bonilles Fontanelles i altres per Lafarge Cementos, S.A.U.
 
Les persones interessades a veure l'emissió en directe podran fer-ho a partir de les 17 hores a la web de l'Ajuntament de Sagunt (www.sagunto.es); a les xarxes socials del Gabinet de Comunicació, concretament en Facebook i Twitter; en una plataforma de streaming i a les pàgines web d'alguns mitjans de comunicació locals. Posteriorment, l'enllaç del vídeo és publicarà a les xarxes socials del Gabinet de Comunicació perquè els interessats puguen veure-ho i descarregar-ho.
 
L'enllaç directe a l'emissió és:
 
 
S'adjunta ordre del dia de la sessió:
 
Únic- SECRETÀRIA GENERAL: Proposició de PP, IP i C’S sobre l'ocupació de la muntanya denominada Bonilles Fontanelles i altres per Lafarge Ciments, S.A.U.
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores