El dilluns s’ha organitzat una jornada sobre la innovació i casos d’èxit d’empreses de El Camp de Morvedre

L’Agència Valenciana de la Innovació exposarà el seu treball i quatre empreses de la comarca els seus casos d’èxit
Imagen 1
El pròxim dilluns, 23 de maig, la Casa Capellà Pallarés acollirà una jornada sobre els casos d’èxit comarcals d’empreses que tenen molt en compte la innovació en el seu funcionament i en la seua política de desenvolupament. Aquesta jornada, que comptarà amb la presència d’Andrés García Reche, director de l’Agència Valenciana de la Innovació, s’emmarca en les Jornades de Reindustrialització que estan realitzant-se de forma paral·lela al fòrum ERICAM    (Estratègia de Reindustrialització del Camp de Morvedre).

L’acte, que començarà a les 19 hores, tind una primera part, on es presentaran els treballs que estan desenvolupant-se a la citada agència i una segona, on quatre empreses del Camp de Morvedre explicaran les seues experiències exitoses basant-se en el desenvolupament de la innovació dintre de la seua política empresarial.

Aquestes empreses, són un exemple de quin és el camí que s’ha de seguir per tal d’adaptar-se a la realitat econòmica actual. Les empreses seleccionades són: Sector Agroalimentari, Tarongino; sector Calcer, Caretes VLC; sector Manteniment Industrial, SEMACOIN i sector Noves Tecnologies, Encamina. Aquestes empreses exposaran de quina forma la innovació està relacionada amb el seu creixement i consolidació.

La regidora delegada de Presidència, Teresa Garcia, ha declarat que: “La definició de l’estratègia industrial del Camp de Morvedre, passa també per conéixer que el teixit productiu de la nostra comarca  una gran potència, que pot donar una resposta ràpida d’adaptació a les demandes dels consumidors i consumidores. Som un territori excel·lent per atraure i desenvolupar empreses, no només per la nostra ubicació, sinó també pel nostre capital humà i les iniciatives que al Camp de Morvedre es desenvolupen.”

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Sagunt, la Generalitat Valenciana i el IVACE, amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa Sagunt.