El departament d'Esports organitza tallers d'iniciació en la marxa nòrdica

Els tallers estan oberts a tota la ciutadania i es realitzaran en els mesos de maig i juny


El departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt realitzarà cinc tallers d'iniciació a la marxa nòrdica durant els mesos de maig i juny. Cada taller durarà dues hores i mitja i estan oberts a tota la ciutadania del municipi.

Els interessats/ades han d'enviar per correu electrònic el seu nom i cognoms, edat, telèfon de contacte i el taller al qual volen assistir a l'adreça actividadfisica@aytosagunto.es. Els tallers es realitzaran en les següents dates:

TALLER 1:    16 de maig, dimarts.        18.30 a 21h.    Port de Sagunt
TALLER 2:    19 de maig, divendres.     18.30 a 21h.    Sagunt
TALLER 3:    24 de maig, dimecres.      9 a 11.30h.     Port de Sagunt
TALLER 4:    27 de maig, dissabte.      10 a 12.30.      Sagunt
TALLER 5:    5 de juny, dilluns.            18.30 a 21h.    Sagunt

A Sagunt, l'activitat es realitzarà en la rotonda del monòlit, en la zona de passeig que hi ha en el lateral del riu. Al Port de Sagunt es realitzarà al final del passeig marítim, en l'espigó nord.

L'Àrea d'Activitat Física i Salut del departament d'Esports treballa des de fa dos anys per aconseguir implantar esta modalitat d'activitat física, que suposa multitud de beneficis i cap contraindicació.

Estos tallers es poden realitzar gràcies a la col·laboració de la seu del Camp de Morvedre de la UJI com a patrocinadora de l'activitat i la col·laboració entre el Servei d'Esports de l’UJI i l'Ajuntament de Sagunt.