El delegat d'Indústria informa a les empreses que ja es poden presentar al programa REINDUS

El pla llançat pel Ministeri d'Indústria, que pretén impulsar inversions de noves empreses i ja existents, té un pressupost de 757 milions d'euros
Imagen 1
El regidor delegat d'Indústria, José Vicente Muñoz, informa a totes les empreses que ja ha sigut publicada l'Ordre de Convocatòria del programa de Reindustrialización y Fortalecimiento de la Competitividad Industrial para el ejercicio 2016 (REINDUS). Es tracta d'un programa llançat pel Ministeri d'Indústria Energia i Turisme, que pretén un any més impulsar inversions tant en noves empreses o establiments com en ampliació, modernització o trasllat d'àrees o d'activitat industrial existents. Enguany, el pla REINDUS compta amb un pressupost de 757 milions d'euros.

El regidor delegat d'Indústria ha explicat que “el dia 1 de juny acaba el termini per a totes les empreses que vulguen optar al programa REINDUS, que és un pla que consisteix en crèdits que dóna l'Estat per a renovar equips, i maquinària en les empreses”.

Les ajudes públiques del programa de Reindustrialització (REINDUS) són préstecs bonificats a tipus reduït que seguint la línia d'anys anteriors, cobreixen fins al 75 % del pressupost d'inversió, amb interessants terminis d'amortització i manca que els dóna, directament, el Ministeri amb una exigència d'aval de solament el 10 % de la quantitat sol·licitada.

Aquestes ajudes estan contemplades en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2016 i són compatibles amb altres línies de subvenció com els Incentius Regionals.
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores