El Consell Assessor de Patrimoni rep informació del Pla de Detall i el Pla Director de la Gerència

Pablo Abelleira va participar ahir en la reunió que va comptar amb la presència de totes les associacions inscrites en el consistori que tenen en el seu reglament fomentar i patrocinar el patrimoni històric de la ciutat
Imagen 1Imagen 2
 
El regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, va participar ahir en el Consell Assessor de Patrimoni que va comptar amb la presència de totes les associacions inscrites en l'Ajuntament de Sagunt que tenen en el seu reglament fomentar i patrocinar el patrimoni històric de la ciutat i va tenir com a eix central el Pla de Detall i el Pla Director de la Gerència. 

Tal com ha explicat el delegat de Patrimoni, en el consell també van estar presentes representants dels diferents partits polítics. A més, Pablo Abelleira ha assenyalat que “la reunió va estar marcada per la informació del Pla de Detall i el Pla director de la Gerència. Amb l'objectiu de donar una informació més detallada sobre el tema, van estar presents l'arquitecte, Carmel Gradolí, encarregat de realitzar l'estudi de detall, i el sociòleg que va realitzar l'estudi sociològic que acompanya a l'estudi de detall i que determina els seus usos”. Abelleira ha conclòs que durant la reunió “també es va donar informació de totes les labors de rehabilitació i restauració que estem fent des de la delegació de Patrimoni i les propostes per a l'any que ve”.