El Club d'Atletisme i el projecte Relevo Paralímpico preparen un Clínic d'Atletisme Adaptat

La iniciativa té com a objectiu el foment de l'activitat esportiva i la conscienciació de l'esport en persones amb discapacitat

Imagte tretaa del tríptic de la temporada 2016-2017
 

El dissabte 30 de setembre tindrà lloc un Clínic d'Atletisme Adaptat. L'activitat és part del projecte Relevo Paralímpico, encarregat de fomentar l'educació esportiva entre les persones amb discapacitat. La iniciativa està impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso i gestionada pel Comité Paralímpico Español en col·laboració amb la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana.

L'activitat es realitzarà des de les 9.00 h fins a les 13.30 h en la pista d'atletisme del pavelló internuclis, instalacions cedides per l’Ajuntament de Sagunt. L'esdeveniment està destinat a donar a conéixer diverses modalitats esportives a persones amb discapacitat, i així ajudar-los a practicar estos esports. Els clínics s'han realitzat en diversos clubs de la Comunitat Valenciana amb la intenció de promoure este tipus d'activitats esportives.

Amb la realització d'estes activitats, la Fundació Trinidad Alfonso té com a objectiu dirigir i orientar als participants, i ajudar-los a participar en la modalitat esportiva que preferisquen, fomentant les seues habilitats i guiant-los per a superar tot tipus de límits. A més, estes activitats juguen un paper crucial amb la difusió i conscienciació sobre una modalitat esportiva que encara no gaudix de la visibilitat necessària.

Amb la gestió del Comité Paralímpico Español, i amb l'ajuda de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, este projecte pretén dotar de veu i ajuda a totes aquelles persones amb diversitat funcional que volen practicar algun esport. El projecte Relevo Paralímpico té com a objectiu principal introduir a persones amb discapacitat en els esports i donar màxima difusió a la seua pràctica.