El Centre Cultural Mario Monreal acull l'exposició Retrospectiva de Miguel Vilata Chenovart

L’exposició estarà oberta al públic este dijous 2 de març, a partir de les 19.00 hores
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt porta al Centre Cultural Mario Monreal l'exposició de Miguel Vilata Chenovart, Retrospectiva. La inauguració serà dijous que ve 2 de març a les 19.00 hores.
 
Miguel Vilata Chenovart va nàixer en 1932, en la calle el carrer Pare Pellicer de Sagunt. Després d'haver tingut com a mestres a personalitats com Genaro Lahuerta o Gabriel Esteve en l'etapa formativa, la seua trajectòria docent el va portar des de l'Escola Superior de Belles Arts i el Col·legi Pius XII de la ciutat de València, a diversos centres amb seu en la província de Madrid com la Facultat de Ciències, l'Escola de Mestratge Industrial i la Universitat de Toledo. En els anys 80 torna a instal·lar-se definitivament a Sagunt, sent llavors professor de l'IES Honori García de la Vall d'Uixó fins a la seua mort en 1997 als 64 anys d'edat.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores