El CEIP Maestro Tarazona oferirà ensenyament per a xiquets de dos a tres anys el pròxim curs

Totes aquelles famílies que vulguen optar a aquestes noves places podran sol·licitar l'admissió a través d'un procés extraordinari que tindrà lloc del 21 al 28 de juny

La conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat de 34 centres que implantaran noves aules d'Educació Infantil, per a xiquets/es de dos a tres anys, per al pròxim curs escolar 2016-2017, entre els quals s'inclou el CEIP Maestro Tarazona del nostre municipi.
 
Totes aquelles famílies que vulguen optar a aquestes noves places podran sol·licitar l'admissió a través d'un procés extraordinari que tindrà lloc del 21 al 28 de juny. Les llistes definitives d'admesos es publicaran el 6 de juliol i el final del procés de matriculació es realitzarà del 8 al 13 de juliol, en el col·legi, en horari de 9.30 a 10.30 hores.
 
La sol·licitud, documentació a presentar i la resta d'informació està a la disposició dels interessats en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt, en l'apartat Informació Escolarització 2016/2017.