El Casal Jove projectarà ‘Zipi y Zape La isla del capitán’ este divendres

El Cinema d’Estiu continua amb la projecció de pel·lícules durant el mes de juliol en la terrassa del Casal Jove
 

El Casal Jove projectarà en la seua terrassa la pel·lícula Zipi y Zape La isla del capitán divendres 14 de juliol a les 22 hores. L'accés serà lliure i gratuït, atès que la projecció s'emmarca dins del programa Cinema d’Estiu, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. Les projeccions de cinema comercial segueixen este mes amb La leyenda de Tarzán, el dia 21, i La La Land, el 28.

 

A més, enguany s'han programat dues pel·lícules fetes des de l’Escola Jove de Cinema, en col·laboració amb la productora Pezenelagua. Es tracta dels llargmetratges Orestes camina conmigo i La Herencia, realitzats per alumnes dels cursos de Direcció i d'Interpretació de l'Escola Municipal de Cinema.

 

Les dues pel·lícules compten amb direcció coral i han sigut dirigides per alumnes del curs de direcció, i interpretades per els/les membres del curs d'interpretació que s'imparteix en el Casal Jove durant els dissabtes.

 

Orestes camina conmigo compta amb la col·laboració de l'Aula Didàctica de Cultura Clàssica Domus Baebia i es projectarà el dissabte 15 de juliol a les 19 hores, mentre que La Herencia, un llargmetratge d'època, ha sigut rodat a la Casa Guarner de Benifairó i es projectarà el dissabte 29 de juliol a les 19 hores.