El Casal Jove formarà part del circuit de concerts de Sona la Dipu i les exposicions itinerants de Diputació

La diputada, Isabel García, també es va comprometre amb el delegat de Joventut a col•laborar en el finançament de més festivals del Casal Jove, i durant una reunió amb Remei Torrent li va informar de diferents ajudes en matèria d'Igualtat i Esports
Imagen 1Imagen 2
 
El Casal Jove formarà part del circuit de concerts de Sona la Dipu i les exposicions itinerants de la Diputació. La Diputada Provincial d'Esports, Igualtat, i Joventut, Isabel García, es va comprometre a aquesta iniciativa amb el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, després de reunir-se en el Casal Jove. Isabel García també es va reunir amb la regidora delegada d'Esports i Igualtat, Remei Torrent, i durant la trobada, la diputada va informar a la delegada de diverses ajudes en aquestes matèries.

En primer lloc, la diputada va visitar el Casal Jove per a veure les instal·lacions i concretar les possibles formes de col·laboració entre l'Ajuntament de Sagunt i Diputació. En la reunió en el Casal Jove, la diputada li ha explicat a Guillermo Sampedro les noves polítiques en matèria de Joventut que es volen engegar des de la institució provincial. Per la seua banda, el regidor de Joventut li ha explicat els programes, iniciatives i esdeveniments que es desenvolupen des de la regidoria. Sampedro ha explicat que “A més de tancar el compromís de la Diputació a incloure el Casal Jove en el circuit de concerts de Sona la Dipu i en les exposicions itinerants de la Diputació, la diputada també s'ha compromès a col·laborar en el finançament d'alguns dels festivals que desenvolupem des de la delegació”.

D'altra banda, en quant a la reunió amb la delegada d'Esports i Igualtat, Remei Torrent, la diputada, Isabel García, va mostrar molt interès per un municipi com Sagunt, que considera molt igualitari, i va informar que van a donar ajudes des de Diputació per a col·lectius i associacions locals, en dues vies, d'una banda per al lloguer i d'altra banda, per a associacions. Isabel García també li va explicar a Remei Torrent que van crear un Consell Provincial de la Dóna; iniciativa que la delegada d'Igualtat considera “molt interessant perquè a Sagunt tenim un Consell Municipal que funciona molt bé, ja que és un òrgan consultiu i una forma d'acostar idees a l'ajuntament que, a més, són molt vinculants en les activitats que es fan en l'àrea”.

Quant a l'àrea d'Esports, la diputada li va explicar a la delegada que estaven treballant per a traure en el mes de febrer unes ajudes per a instal·lacions municipals i material municipal. Les ajudes seran d'un 70% o 80 % del total del pressupost. Davant aquesta notícia, Remei Torrent, va explicar que “seria molt interessant aprofitar l'ajuda per a projectes ambiciosos i amb repercussió en la ciutadania, com per exemple la rehabilitació del Trinquet”.