El Casal Jove celebra el Dia de la Infància amb activitats per a xiquets d'infantil i primària

El 20 de novembre es commemora el Dia de la Infància en el qual es reivindiquen els drets dels menors
Imagen 1
El Casal Jove de Port de Sagunt acull el pròxim dissabte 21 diferents activitats emmarcades en el programa de la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt amb motiu de commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància, que se celebra el 20 novembre.

Les activitats, que començaran al matí a les 11 hores i a la vesprada a les 17, estan destinades a estudiants d'infantil i primària i tindran relació amb els diferents drets dels xiquets i xiquetes, com són la nutrició, l'educació i la protecció.

A les 11 del matí hi haurà castells inflables; a les 11.30 una representació mitjançant teatre de marionetes de l'obra El Gegant Egoista, d'Oscar Wilde; a les 12.30 un concurs de dibuix i, durant tota la vesprada, diferents tallers (pintar la cara, cuina, fer xapes…), animació i més inflables.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades