El Casal Jove acull este cap de setmana les jornades del Fòrum Enllaços “Espai de diàleg i activitats per a famílies amb nadons i xiquets”

La presentació s'ha realitzat en el Casal Jove este matí amb la presència del regidor de Joventut
 
 
Este matí s'han presentat en el Casal Jove les jornades del Fòrum Enllaços Espai de diàleg i activitats per a famílies amb nadons i xiquets, que es desenvoluparan al llarg d’este cap de setmana. Fòrum Enllaços és un col·lectiu sense ànim de lucre compromés amb la criança i educació dels fills i filles amb vocació de servei públic de la població de Sagunt. 
 

L'Ajuntament de Sagunt, des de la regidoria de Joventut, col·labora en la realització d'estes jornades que començaran divendres 2, a les 18 hores, amb la conferència/col·loqui Rabietas y gestión emocional, impartida pel psicòleg Alberto Soler. Les activitats continuaran dissabte durant tot el matí amb taules redones i tallers. Els temes a tractar són l'alimentació saludable, la lactància, l'embaràs i el part; per la seua banda, els tallers consisteixen en conta-contes, ioga en família, música per a nadons i primers auxilis. Totes les activitats són gratuïtes i cal inscriure’s per a participar-hi. 

A més, durant els dos dies hi haurà una mostra fotogràfica sobre lactància, per la fotògrafa i comunicadora social Mery Alin, així com estands informatius sobre lactància i criança, jocs i activitats i un berenar saludable. 

L'objectiu del Fòrum Enllaços és acompanyar i donar suport uns a uns altres en les diferents etapes de la maternitat i paternitat, afavorint el desenvolupament saludable dels xiquets i xiquetes, millorant així la societat. Així, amb este tipus d'activitats el Fòrum Enllaços busca fomentar els vincles intensos que s'estableixen entre mares i pares amb fills i filles, a més de crear llaços d'amistat i companyonia solidària entre les famílies que formen el col·lectiu i que ofereixen eixe enllaç amigable amb la resta de la comunitat.