Diumenge tindrà lloc una neteja a la platja de Corinto

Esta jornada de voluntariat ambiental, en la qual col·labora l'Ajuntament de Sagunt, se centrarà en realitzar la retirada de fem de la platja i en la plantació de flora dunar autòctona i protegida

Diumenge que ve, 5 de desembre, es realitzarà un voluntariat de neteja a la platja de Corinto, a Almardà, a les 10 hores. L'acte està organitzat per l'organització SEO BirdLife Comunitat Valenciana, en el qual també col·laboren el departament de Platges de l'Ajuntament de Sagunt, la Diputació de València i el Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal (CIEF) de la Generalitat Valenciana.

L'objectiu principal d'esta jornada ambiental és naturalitzar les platges de València, ja que ja s'han realitzat altres jornades amb anterioritat i, també, es realitzaran més en un futur en altres platges del litoral valencià. També, restaurar l'ecosistema i millorar l'estat de conservació de l'hàbitat del corriol camanegre a les platges de Sagunt.

La duració de la jornada serà de 10 a 13 hores i les tasques a realitzar serà la retirada de fem i la plantació de flora dunar autòctona i protegida amb la condició de reforçar les dunes embrionàries. Les places són limitades i es requerix d'inscripció obligatòria enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms i DNI a la següent adreça: valencia@seo.org. Per a sol·licitar més informació, també es pot contactar a través de la mateixa adreça. Els menors d'edat podran acudir acompanyats d'un adult.

El delegat de Platges de l'Ajuntament de Sagunt, Roberto Rovira, fa una crida a la població perquè participen en esta interessant i necessària iniciativa.