Des d'Educació Vial es fomentarà l'ús del transport sostenible amb un concurs artístic

Este concurs se celebrarà anualment i estarà dotat amb premis en espècie relacionats amb la matèria
Imagen 1Imagen 2
Educació Vial de l'Ajuntament de Sagunt vol fomentar l'ús del transport sostenible que pretén contribuir a reduir les emissions generades pels vehicles, millorar el tràfic rodat, fomentar l'exercici físic així com combatre el sedentarisme. D'esta manera es pretén evitar problemes de salut pública i, en definitiva, millorar la qualitat de vida de la ciutadania, creant espais de reflexió on generar debats i conscienciació sobre este problema.

Per a tal fi es posarà en marxa un concurs d'idees sobre l'ús del transport sostenible consistent en la presentació d'accions, treballs artístics, divulgatius, de conscienciació ciutadana o qualsevol un altre mitjà o format que s'establisca. Este concurs se celebrarà anualment i estarà dotat amb premis en espècie relacionats amb la matèria. Pròximament es regularà este concurs amb una ordenança per a la concessió de premis en matèria d'ús del transport sostenible, i per a la qual s'ha obert una consulta pública sobre l'elaboració de les bases.

Esta consulta pública arreplegarà l'opinió de les persones i de les organitzacions interessades. Així mateix s'han establit, a través de la Junta de Govern Local, les instruccions per a habilitar la participació pública segons el següent qüestionari:

•    Consideres que l'elaboració d'una ordenança per a la concessió de premis és una eina convenient per al foment del transport sostenible?
•    A qui ha de dirigir-se el concurs?. O qui pot participar?
•    Ha de dirigir-se als centres educatius o obrir-se a altres col•lectius , ciutadans, o agrupacions de ciutadans?
•    Quines modalitats o forma artística s'ha d'establir : obra gràfica, fotografia, literària …?
•    Consideres s'han de plantejar altres eines de foment, en lloc del concurs?
•    Quins aspectes han de valorar-se?
•    Quins premis han de concedir-se?
•    Quina composició ha de tenir el jurat?

Els ciutadans, ciutadanes i organitzacions que així ho consideren, poden fer arribar les seues opinions i/o propostes sobre els aspectes plantejats en este qüestionari (també disponible en la web participasagunto.es ) fins al dia 15 de març de 2017, enviant la proposta o contestació a este correu electrònic: educacionvial@aytosagunto.es