Demà es presenta l’Splash Sagunt 2017. Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana

L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores en el Col·legi Major Rector Peset de València

Este dimecres 1 de febrer es presenta a València la quarta edició del Splash Sagunt, que dóna el bot i es convertix en Splash Sagunt: Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana.

 

L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores en el Col·legi Major Rector Peset, situat en la Plaça Forn de Sant Nicolau, 4 de València.  La presentació comptarà amb la presència del regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, els organitzadors i representants de la Generalitat Valenciana, que donaran detall de tots els continguts. També es farà la presentació de la novel·la gràfica Dr. Uriel, l'integral de Sento Llobell, publicat per Astiberri, que arreplega les memòries de la Guerra Civil del seu sogre, el metge Pablo Uriel.

 

L’Splash es celebra el segon cap de setmana de febrero, els dies 10, 11 i 12, en el Casal Jove del Port de Sagunt amb ampliació del nombre d'estands a 24 amb algunes de les millors editorials nacionals, entre elles Astiberri, Norma, Dibuks y La Cúpula. També hi haurà un espai d’autoeditats i les llibreries; l’actuació de Mongolia 2.0 El Musical; i les exposicions Originales Valencian@s y y Una vida en viñetas, d’homenatge als autors morts en 2016: Micharmut, Paco Camarasa, Núria Pompeia i Víctor Mora. Una gran festa entorn del còmic que, en l'edició de 2018, es traslladarà a un espai emblemàtic de l'arquitectura industrial de Sagunt com és la Nau de Tallers Generals.