Demà comença la primera activitat dels Ludi Saguntini oberts a la ciutadania

A partir de les 19 hores es podrà gaudir en la Via del Pòrtic de la recreació de “la vida de Flavia Publicia, Vestal Màxima”
Imagen 1
Demà comencen les activitats d'obertes a tota la ciutadania dels Ludi Saguntini amb la recreació històrica de “la vida de Flavia Publicia, Vestal Màxima”, que tindrà lloc en la Via del Pòrtic, a partir de les 19 hores. Aquesta iniciativa l'han organitzat l'Ajuntament de Sagunt, l'associació Ludere et Discere, juntament amb la col·laboració de la Domus Baebia. Concretament les responsables d'aquesta activitat seran Amparo Moreno i Charo Marco, professores i responsables de la Saguntina Domus *Baebia i membres de l'associació Ludere et Discere. 

A més de comptar amb tallers per a tots els veïns durant els Ludi Sagnutini, també hi haurà altres activitats com conèixer de la mà d'Amparo Moreno i Charo Marque rituals per a la fundació d'una ciutat romana ideal, que tindrà lloc el dimecres 20 d'abril, a partir de les 19 hores en la Via del Pòrtic. D'altra banda, el dilluns, 25 d'abril, hi haurà una jornada de portes obertes en la Domus Baenia a partir de les 18 hores.
 
 
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores