"De Sukei a Naima" inaugura el cicle d'actuacions de Sagunt a Escena 2017 en el Teatre Romà de Sagunt

El 19 de juliol comencen les actuacions de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt

El dimecres 19 de juliol tindrà lloc la primera de les obres de Sagunt a Escena 2017 que acollirà el Teatre Romà de Sagunt. Esta serà l'obra teatral De Sukei a Naima, de la companyia La Independent en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura.

Es tracta d'una obra ambientada en el segle XVII i que parla de la identitat i la cultura del poble morisc, centrant-se en tres generacions de dones i en com viuen temes com la migració, la integració i el perdó.

L'obra, basada en la novel·la de Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann començarà a les 22.30 h. Les entrades van eixir a la venda el passat 12 de juliol, esgotant-se ràpidament les situades en la cávea A. Per a aquells que desitgen gaudir de l'obra, la venda segueix habilitada tant de forma online a través de les plataformes atrapalo.com i entradas.com des de 7,5 euros més despeses de gestió i de forma física al Teatre Rialto de València o en el propi Ajuntament de Sagunt. Recordar que existeixen descomptes del 25% per a les persones que presenten la targeta del major, el Carnet Jove, el Carnet Universitari o la targeta DARDE i del 30% per a les quals tinguen la Targeta +Cultura.


La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022