Cultura presenta el llibre “La palanca del éxito” de Juan Pedro Sánchez

La presentació tindrà lloc dimecres que ve, 8 de juny, a partir de les 19.30 hores, en el Centre Cívic (Antic Sanatori)
Imagen 1
La delegació de Cultura presenta el llibre “La palanca del éxito SL” de Juan Pedro Sánchez Martínez. La presentació serà a càrrec de la periodista d'Onda Cero, María José Gimeno, i tindrà lloc dimecres que ve, 8 de juny, a partir de les 19.30 hores, en el Centre Cívic (Antic Sanatori).
 
“La palanca del éxito” és una metodologia pràctica i eficaç de desenrotllament de la intel·ligència emocional per a augmentar el nostre nivell d'autoconeixement i millorar la nostra motivació i el nostre benestar personal així com les relacions amb què ens rodegen i d'aquesta manera poder canviar les nostres vides.
 
Ací trobaràs una història real inspiradora que t'ajudarà a detectar i corregir aqueixes creences, il·lusions i afeccions que ens fan creure'ns segurs i que et recordarà les ales que tu també posseeixes per a volar i aconseguir els teus sons.
 
Un llibre per a emprenedors i, en general, per a qualsevol que vullga eixir de la zona de confort i canviar la seua vida i la seua professió per a obtindre un impacte positiu en els altres i en el món.