Cultura presenta el llibre (IN)VISIBLES. Les nostres anàlisis pedagògiques

L'acte tindrà lloc dijous que ve 23 a les 19.30 hores en el Centre Cívic de l’Antic Sanatori
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt presenta el llibre (IN)VISIBLES. Les nostres anàlisis pedagògiques en el Centre Cívic de l'Antic Sanatori. Este pròxim dijous 23, a les 19.30 hores, està programada la presentació del llibre coordinat per Anna Muñoz Gil i amb un pròleg escrit per Àngels Martínez Bonafé.
 
El llibre és un recull d'articles que parlen sobre pedagogia, entesa des d'una perspectiva crítica i feminista. Les diverses anàlisis que es recullen pretenen donar eines a favor d'un canvi substancial en el sistema educatiu, apostant per la coeducació com una alternativa educativa front a las dinàmiques escolars impregnades per valors del sistema sexe-gènere.
 
Així doncs, s'aposta per reconstruir una anàlisi pedagògica que incloga la mirada de les dones, recollint, així el testimoni de tantes altres que ens precedeixen en este camí, i amb la intenció de contribuir a eixamplar-lo.
 
Els autors dels articles que s'inclouen en esta publicació són: Clara Martínez, Anna Gil-Mascarell, Daniel Martos, Sílvia Cortés, Aina González, Belén Magdalena, María Pérez, Beatriu Casanova, Anna Muñoz, Diana Santana i Carla Aparici.