Continuen les obres del Pla d'Ocupació de la Diputació

Els delegats de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i de Contractació, Pepe Gil han visitat les obres
Les obres del Pla d'Ocupació de la Diputació de València segueixen avant a Sagunt. Així ho han comprovat els regidors de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i de Contractació, Pepe Gil, que han visitat el col·legi Joaquín Rodrigo junt a d'Enrique Catalá, director general de la SAG, empresa municipal encarregada de les obres, on han vist que les obres que s'estan fent per a reformar els banys de l'alumnat de primària estan completant-se.

Chover ha manifestat que el Pla d'Ocupació suposa “un doble benefici per al municipi, ja que d'una banda ajuda a la contractació de persones aturades de Sagunt i per un altra milloren les instal·lacions”. Estes obres, que a més a més contemplen l'adequació de l'Escola-Taller, la reparació i la posterior pintura d'un mur en una altra escola, van començar el 14 de febrer i han suposat la contractació de huit persones, quatre peons de construcció, dos oficials i dos pintors.


Els salaris del personal els cobreix el Pla d'Ocupació de la Diputació mentre que els materials necessaris per a la realització de les obres són a càrrec de l'Ajuntament de Sagunt. En total, la subvenció provincial ascendeix a 95.261 euros.


Finalment, cal destacar que, a banda de les actuacions de manteniment en els col·legis, també s'estan realitzant treballs de paleta i pintura en altres edificis públics com és la Casa de la Joventut.