“Con dos coplas de más” divendres que ve a les portes del Teatre Romà

L'espectacle gratuït tindrà lloc al costat del Teatre Romà de Sagunt a partir de les 21.30 hores
Imagen 1Imagen 2


 
Sagunt a Escena 2016. OFF ROMÀ oferirà el divendres, 2 de setembre, a partir de les 21.30 hores al costat del Teatre Romà de Sagunt el concert “Con dos coplas de más”. L'espectacle gratuït comptarà amb Ester Lluch (veu), Rafa Garrido (rapsode) i els músics Rolf Veen (guitarra), José Piqueras (teclat), Iván Martínez (veu, baix i guitarra), Javier Gómez (percussió). També cal destacar la col·laboració especial de l'artista convidat Francisco Blanco "Latino" (saxofonista i flautista).
 
“Con dos coplas de más” és un espectacle que dedica cants al 'amor', aqueix poderós sentiment que ens inunda, que enyorem, que perdem, que, de sobte, ens ennuvola. Tal com informen des de la formació.

L’espectacle sorgeix de tres passions terrenals: el plaure de la música amb una bona copa, el plaure de compartir temps amb les amistats i el plaure de sentir la música i les veus que transmeten poesia i cançó. 

La fusió entre boleros, rumbes, coples i poesia origina una combinació perfecta per a gaudir de nits màgiques com la del pròxim divendres. L'única pretensió que té la formació és despertar sentiments en el públic: atrapar-los, engalipar-los, seduir-los, commoure'ls, durant prop de l'hora i mitja que dura l'actuació. 
 
 


 
Col·laboració especial del saxofonista i flautista Francisco Blanco “Latino”

El concert comptarà amb l'actuació especial de “Latino” que des de l'any 1991 dirigeix el col·lectiu de musics Sedajazz i formacions com "Sedaví Big Band", "Sedajazz Latin Ensemble", "Sedajazz orchestra", "Nova Dixieland Band", "Combo Reunion". Participant amb els mateixos en els més prestigiosos festivals de Jazz de tota la Península Ibèrica, també a Sardenya (Itàlia), França, Portugal, Mainz (Alemanya), Palestina, Sud Africa, Moçambic.

En els diferents projectes que ha desenvolupat amb Sedajazz ha tocat i gravat al costat de músics de la Talla de Pat Metheny, Miguel "Angá" Diaz, Perico Sambeat, Jordi Rossy, Mario Rossy, Arturo O'Farril, Mike P. Mossman, Carme Canyella, Fabio Miano, etc.

En el terreny del Pop ha sigut component durant 10 anys del grup Presuntos Implicados, gravant i fent gires amb ells per tota Espanya, Mèxic, Centreamèrica, Puerto Rico. També ha acompanyat en gires i concerts a artistes i grups de diversos estils com: Armando Manzanero, Lola Flores, Clara Montes, Joan Manuel Serrat, Emilio Aragón, Sonora latina, Seguridad Social, Francisco, Vicente Segui, Orquestra Chatanoga amb Eduardo Leyva, Nina, Betty Harris, Cafè Quijano i Oscar Briz.