Comença la temporada d'activitats mediambientals en la Casa Penya

Aquest dissabte, 24 d'octubre, a les 10 hores, Acció Ecologista Agró ha organitzat una visita al centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, així com tallers d'identificació, plantació dunar i recollida de llavors


Casa Penya

La tardor ha arribat i amb ella la nova temporada d'activitats mediambientals en la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Concretament, aquest dissabte, 24 d'octubre, a les 10 hores, l'associació Acció Ecologista Agró ha organitzat una visita a la Casa Penya, així com tallers d'identificació, plantació dunar i recollida de llavors.
 
Aquesta jornada de naturalesa entre mar i marjal, començarà amb una visita guiada a la Casa Penya, cedida per l'Ajuntament de Sagunt a AE-Agró per a la seua gestió. Aquest centre d'educació i voluntariat ambiental compta amb una exposició permanent i una sèrie d'equipaments que, com podran comprovar els participants en aquesta activitat, permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i marjal), així com l'evolució del seu paisatge al llarg de la història.
 
Després de la visita guiada a la Casa Penya, es realitzarà un taller d'identificació d'espècies de fauna i flora en la platja d’Almardà, un dels racons del litoral valencià amb major biodiversitat dunar. 
 
Aquesta activitat es realitzarà novament el 21 de novembre i el 14 de desembre. Per a més informació i inscripcions es pot enviar un correu a agromorvedre@gmail.com o cridar al telèfon 962 690 854 en horari de matins.
 


Platja d'Almardà

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades