Comença la segona etapa del Campus Dofí 2016

290 usuaris gaudeixen de les activitats lúdic-esportives, piscina i activitats nàutiques

 Després de la finalització de la primera etapa del Campus infantil Dofí 2016 amb òptims resultats, comença la segona etapa que finalitzarà el pròxim 29 de juliol. Un total de 290 xiquets gaudeixen de les activitats lúdic-esportives, piscina i activitats nàutiques, cobrint així íntegrament la demanda sol·licitada.
 
Aquest programa de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, destinat a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, compta amb un total de 17 monitors-as i quatre auxiliars de suport. La totalitat del personal de treball ha sigut seleccionada de forma directa a través de la borsa d'ocupació.

Cal recordar que aquest programa consisteix en activitats d'iniciació esportiva, aprenentatge i entreteniment dels més xicotets i es divideix en 2 grups depenent de les edats: Delfinfancia per als menors de 3 a 5 anys i Delfinmanía per als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.

 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores