Barcelona Gospel Messengers obri la programació de Sagunt in Excelsis dissabte que ve

El jove grup musical protagonitzarà la primera actuació de Sagunt in Excelsis, el dissabte 25 de març a les 20.00 hores en el Teatre Begoña

 

Foto d'arxiu d'una actuació de Barcelona Gospel Messengers.

Amb el concert ‘Gospel clàssic i modern’, el cor Barcelona Gospel Messengers donarà principi al programa de 2023 del cicle de música sacra Sagunt in Excelsis. El Teatre Begoña del Port de Sagunt serà l'escenari de l'actuació, el dissabte 25 de març a les 20.00 hores. L'actuació estarà dirigida per Ramón Escalé, pianista i compositor, i un dels pioners en la proliferació de la música gospel des dels seus inicis a Catalunya a principis de segle.

Els qui assistisquen dissabte que ve al Teatre Begoña gaudiran d'un espectacle molt expressiu. Barcelona Gospel Messengers destaca per la seua joventut i per la intensa formació musical de tots els seus components. En total, conformen un cor d'una vintena de solistes que han actuat per tot Catalunya des de la seua fundació en 2008. Alguns dels espais més il·lustres on han actuat són la Sala Oval del MNAC, l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana o el Teatre Grec de Montjuïc.

Barcelona Gospel Messengers interpretarà alguns dels grans èxits del mític segell Motown: Feeling good i I wish I knew, de Nina Simone; Something got a hold on me, de Etta James; Now that we found love i Papa was a Rolling Stone, de The Temptations; Brick house i Easy, de Commodores; Living for the city, de Stevie Wonder; All night long, de Lionel Richie; Feel like making love, de Roberta Flack; Best of my love, de The Emotions; Can’t get enough for your love, baby, de Barry White; Lovely day, de Bill Withers; Say a little prayer, de Lianne La Havas; What’s going on. Marvin Gaye, de The Weight; The staple singers & people get ready, de The Blind Boys of Alabama; Celebration, de Kool & the Gang; i ABC, de The Jackson 5.