Arxiu i Biblioteques programa el taller d'animació lectora “Las tres mellizas marcan un gol”

El taller de la Tenda Tot el Món, està dirigit a xiquets de més de 6 anys d'edat, i es realitzarà divendres que ve, a partir de les 18 hores, en la Biblioteca del Centre Cívic de Port de Sagunt
Imagen 1

 

El departament d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt programa el taller d'animació lectora de la Tenda Tot el Món “Las tres mellizas marcan un gol”, que tindrà lloc divendres que ve, 12 de febrer, a partir de les 18 hores, en la Biblioteca del Centre Cívic de Port de Sagunt.

Amb el taller, dirigit a xiquets i xiquetes de més de 6 anys d'edat, la Tenda Tot el Món proposa una aventura protagonitzada per les tres bessones. A través d'aquest famós conte s'explicarà als xicotets la diferència entre el treball digne i el que abusa de les persones, i en particular, el treball infantil. Ressalta el dret fonamental dels xiquets i xiquetes a l'educació.

Els xiquets d'educació primària que vulguen assistir a aquest taller hauran d'apuntar-se prèviament en la Biblioteca del Centre Cívic.

 

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades