Arriba l'últim concert de la primera fase del Morvedre Rock

El grup local Bendita Locura actuarà junt a la banda de València Old Strings

El pròxim divendres 4 de març, el grup local Bendita Locura actuarà junt a la banda de València Old Strings a les 23.30 hores en la sala Green Espai (C/ Fundació, el Port de Sagunt) per a tancar la primera fase del Morvedre Rock.

Bendita Locura són una banda que practica un rock fresc amb una intensa activitat en els tan sols tres anys que tenen de carrera. Per la seua banda, Old Strings sorgeix en 2013 a La Canyada (València) com a banda de rock, amb influències del grunge, el country i l’indie.

 
Una vegada realitzat este últim concert, el jurat seleccionarà un grup de cada modalitat (local i de la resta de la Comunitat Valenciana), els quals seran els finalistes i actuaran l’1 d'abril al Casal Jove en la final del Morvedre Rock.

En este sentit, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ja ha tancat el nom dels grups que seran cap de cartell per al concert dels finalistes de l'1 d'abril. Es tracta de Los Benito, veterana banda valenciana (abans nomenada Benito Kamelas), que actuarà juntament amb els dos grups guanyadors de cadascuna de les dues modalitats (grups locals i grups de la Comunitat Valenciana). Amb cinc discs d'estudi i centenars de concerts realitzats, enguany Los Benito compleixen 20 anys de carrera. Rock en estat pur amb matisos socials i sentiments sincers és el que la banda ens oferirà en esta final.


El dilluns 27 de març es donaran a conéixer els grups finalistes que actuaran junt a Los Benito. Per a assistir al concert és necessari reservar invitacions telefonant al 96 268 34 39.