Arcana Has Soul inicia la programació de Sagunt a Escena Creix en una nit màgica

El grup saguntí actuarà demà a les 23.00 hores en el Teatre Romà de Sagunt


 
El grup Arcana Has Soul posarà l'inici a la programació de Sagunt Escena Creix amb una actuació que tindrà lloc demà, 11 d'agost, a les 23.00 h en el Teatre Romà.
 
Arcana Has Soul és una formació musical creada a Sagunt al 2009. L'estil del grup és difícilment encasellable en algun tipus concret, més bé és una suma de les influències i idees dels seus components, mesclat amb la varietat de timbres dels instruments que s'utilitzen: cércol, violí, guitarres, percussió, bateria i veu. La fusió de diferents estils com el soul, jazz o blues amb el pop, junt amb la mixtura de timbres, provoca que Arcana Has Soul obtinga un so molt especial.
 
 El grup saguntí el formen sis integrants units per una passió comuna: la música. Lourdes Trujillo és la vocalista, Pablo Pérez s'encarrega de la percussió i els cors, José Rodríguez de la guitarra acústica i elèctrica, Toni Benedito del violoncel, Paco Doménech del violí i José Mellado de la bateria.
 
Molts són els mitjans que han lloat la música d'Arcana Has Soul, entre els quals es troben l'emissora Radio Nacional de España (RNE) i RNE3. La seua música ha sonat en programes com “Disco Grande”, que va rebre el premi “Ondas 2013” al millor programa musical. El seu director, Julio Ruiz, ha dit el següent del grup i de la seua música: “Els materials amb els quals treballa Arcana Has Soul no poden ser de millor qualitat... d'una banda, excel·lents instrumentistes i, d'altra, la veu de Lourdes, que crida l'atenció des del primer moment... així sonen guitarra, ukelele, mandolina, violí i altres cordes i tot a major lluïment del total de les cançons que en són onze i que componen Easy Living Room".

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat Sagunt a Escena Creix, amb la finalitat d'estendre la programació de Sagunt a Escena 2015 fins al 12 de setembre i de donar l'oportunitat a diversos grups de la ciutat de mostrar en el Teatre Romà els seus espectacles al costat de figures ja consagrades de la música i de l'escena. Per a aconseguir estos objectius ha comptat amb l'estreta col·laboració de CulturArts Teatre i Dansa Generalitat Valenciana, tal com va destacar l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, en la presentació de la programació al costat del director general de CulturArts, José Luis Moreno.
 
La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, esta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom d’ Off Romà.