Aprovats els plecs de condicions per a reprendre l'obra en el solar del carrer Horts

309.000 euros és la quantia que es fixarà per a la finalització del projecte

El regidor de Manteniment, Contractació i Hisenda, Pepe Gil, ha informat de l'aprovació dels plecs de condicions per a l'execució del projecte de finalització de l'obra que convertirà el solar del carrer Horts amb els carrers Ordóñez i Remei en un parc arqueològic. El document es publicarà al llarg d'esta setmana en el Diari Oficial de la Generalitat, per un valor de 309.000 euros, i les empreses que desitgen participar en el concurs d'adjudicació disposaran de 26 dies des de la seua publicació per a proposar les seues ofertes.
 
El consistori aprova la licitació d'un nou contracte per a la finalització de les obres, després que l'empresa paralitzara els treballs unilateralment en considerar que no podia continuar-los pel pressupost que hi va oferir, a pesar que l'Ajuntament de Sagunt va licitar les obres per més de 526.000€. L'obra de preservació de les restes arqueològiques, que porta paralitzada des de desembre, està quasi finalitzada, solament falta per construir el jardí vertical, els jocs infantils, les baranes i els elements d'il·luminació.
 
Açò vol dir que al llarg del mes de setembre adjudicaríem les obres a la nova constructora i podrien començar, sent bastant optimistes, al voltant d'octubre”. El regidor ha conclòs dient que les obres “no haurien de durar més de tres mesos, perquè realment queda poc per fer”.