Antonio Comeche aconsegueix ser subcampió i setè en la classificació del Campionat d'Espanya de Recorreguts de Tir

El Campionat d'Espanya en el qual van participar 189 esportistes de tot el territori nacional es completava amb l'execució de 18 exercicis, amb un total de 349 trets mínims
Imagen 1
 
El funcionari de la Policia Local de l'Ajuntament de Sagunt, Antonio Comeche, ha quedat subcampió en la categoria de veterans, i setè en la Classificació General del Campionat d'Espanya de Recorreguts de Tir que va tenir lloc en el el Club Deportivo de Alto Rendimiento de Las Gabias (Granada).

El Campionat d'Espanya en el qual van participar 189 esportistes de tot el territori nacional es completava amb l'execució de 18 exercicis, amb un total de 349 trets mínims, que van resultar ser la més complicada quant a la resolució dels mateixos, tant en la dificultat tècnica com de realitzar els trets en posicions veritablement noves i incòmodes, valorant especialment la potència i la velocitat del tret en l'execució dels exercicis, incidint d'una forma particular en la velocitat de desplaçaments i de tret. Fent un dels exercicis a una sola mà a través de finestres agafant amb l'altra una corda situada a aquest efecte en el stage. 

Amb aquest resultat, Antonio Comeche dóna per finalitzada la temporada en les competicions a nivell nacional puntuables per al rànquing, la millor temporada sens dubte, quant a resultats nacionals a l'espera que se li atorgue per primera vegada, la distinció de MESTRE TIRADOR per part de la Real Federació Espanyola de Tir Olímpic en estar classificat en les primeres pocions de l'esmentat rànquing. Per a la temporada que ve la seua cita més rellevant és el Campionat del Món que tindrà lloc a França i per al qual intentarà ser seleccionat. 

Cal destacar que l'esportista Antonio Comeche compta amb la col·laboració de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt i altres empreses de la localitat com la Pulpería Terra Meiga, Autocares Marqués S.L., Gasoprix Centre Comercial Epicentre i Spidexgrafic.