Acció Ecologista Agró organitza una nova visita guiada a la Casa Penya de Sagunt

L'associació compta amb la col·laboració de la delegació de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
La Comissió d'Educació Ambiental de Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de la delegació de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt, una nova visita guiada a la Casa Penya de Sagunt el diumenge, 17 de gener, a les 11 hores. 
 
Aquest centre d'educació i voluntariat ambiental, situat en la Marjal de Almardà-Almenara, compta amb una exposició permanent i una sèrie d'equipaments que, com podran comprovar els participants en aquesta activitat, permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals, com és el cas de la platja, el saladar i aiguamoll, així com l'evolució del seu paisatge al llarg de la història. 
 
Aquesta jornada de naturalesa entre mar i marjal inclourà també una plantació de flora dunar en la veïna platja d’Almardà, un dels racons del litoral valencià amb major biodiversitat.
 
Aquells que desitgen participar, hauran d'enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar al matí al 962 690 854.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades